Kompetanseåret 2016

des 22, 2016

En ordsky viser hyppigheten av emneord i tekst. Første gang en ordsky ble presentert som en visualiserende teknikk var i 1992 i en tysk publikasjon. Denne representasjonsformen er blitt utbredt etter at store nettsteder som Flickr tok det i bruk.

Vi i Sonat Consulting jobber med mange forskjellige kunder og teknologier. Våre konsulenter er noen av de dyktigste innen sine fagfelt, og sitter på bred kunnskap og erfaring. Det er en utfordring å synliggjøre dette både internt og eksternt mot kunder, og dette ville vi gjøre noe med.

Vi sendte ut en forespørsel til alle våre konsulenter og ba dem sende tilbake en liste over 5 teknologier de jobber med hos kunder. Vi fikk tilbake spennende og varierte svar.

Resultat presenterer vi her som en ordsky. Den viser på en intuitive måte hva Sonat jobber med og hva våre kunder anser som viktige teknologier. Ordskyen viser at vi i Sonat jobber både med frontend (React, MobX, Play Framework) og backend (Team City, Docker). Vi jobber innenfor forskjellige språk som Java, C#, Scala, javasript og Go.

Konklusjonen er at Sonat jobber innenfor mange teknologier og fagfelt. Dette hadde vi en anelse om tidligere, men denne ordskyen konkretiserer det på en veldig fin måte.

Vi håper du er like fasinert over resultet som vi er!

 

Sonat Consulting AS
Sandviksboder 5
5035 Bergen, Norge

Tlf: +47 982 19551
e-post: jonny.klemetsen@sonat.no
NO 998 177 715 MVA