Lennart Rolland starter i Sonat

apr 18, 2017

Sonat har i løpet av det siste året bygget opp Bergens fremste miljø innen maskinlæring og kunstig intelligens. I dag kjører vi prosjekt for kunder innen bransjer som; helse, maritim industri, bank, finans, etc. Vi har også utviklet et bedriftsinternt kurs og treningsopplegg som vi kan tilby våre kunder.

Sonat har gjennom 5 år vokst til å et selskap med en omsetning på 38 MNOK i 2016. Etterspørselen i markedet vårt er stort og det er vårt målsetning å omsette for 50 MNOK i 2017.

Det er veldig gledelig at Lennart Rolland har valgt Sonat som arbeidsgiver. Lennart da gjennom 4 år år vært endel av teamet i et startup i Bergen og er nå klar for nye oppgaver. Lennart er tenkt å gå inn i teamet relatert til maskinlæring og IoT.

Lennart er en erfaren alsidig utvikler med spesialisering innenfor design og utvikling av løsninger for sanntidsvisualisering, embedded/IoT, maskinlæring og compute. Han har også erfaring som konsulent i bransjer som media, bank og finans.

Lennart har et lidenskapelig forhold til tekonologi, som ofte smitter over på kolleger.

Lennart er en erfaren alsidig utvikler med spesialisering innenfor design og utvikling av løsninger for sanntidsvisualisering, embedded/IoT, maskinlæring og compute. Han har også erfaring som konsulent i bransjer som kringkasting, bank og finans.

 

Sonat Consulting AS
Sandviksboder 5
5035 Bergen, Norge

Tlf: +47 982 19551
e-post: jonny.klemetsen@sonat.no
NO 998 177 715 MVA